Om Tina

Portræt af Tina

Mit navn er Tina Milton Woetmann, og jeg er indehaveren af klinikken ‘En anden tilgang til dig’. Jeg har altid interesseret mig for det alternative, og er oprindeligt kontoruddannet. Jeg arbejdede i faget i 20 år, men så en iskold vinterdag i 2010 var jeg ude for en rideulykke, der vendte op og ned på det hele. Du kan læse mere om mig og min ulykke, der fik mig indlagt i 14 dage, længere nede på siden.

Portræt af Tina
Energifyldt kvinde med armene i vejret

Kodeordet er livskvalitet

Jeg arbejder ud fra et holistisk syn på mennesket, og jeg har derfor en anden tilgang til dig – her af navnet på min klinik. Jeg kigger på det hele menneske og prøver altid, at finde frem til årsagen til dine symptomer, fremfor at symptombehandle dig.

Jeg ser det som min opgave, at give dig en god behandling, hvor du vil opleve en stund med ro og velbehag, hver gang du er i min klinik. Sammen kan vi opnå, at du får en hverdag med mere overskud og energi, der er kodeordene til en højere livskvalitet.

Kodeordet er livskvalitet

Jeg arbejder ud fra et holistisk syn på mennesket, og jeg har derfor en anden tilgang til dig – her af navnet på min klinik. Jeg kigger på det hele menneske og prøver altid, at finde frem til årsagen til dine symptomer, fremfor at symptombehandle dig.

Jeg ser det som min opgave, at give dig en god behandling, hvor du vil opleve en stund med ro og velbehag, hver gang du er i min klinik. Sammen kan vi opnå, at du får en hverdag med mere overskud og energi, der er kodeordene til en højere livskvalitet.

Uddannelser

2014

2015

2017

2017

2018

2018

2019

2019

2021

Under uddannelse

Stressrådgiver

v. Blue Nerve

Kranio Sakral Terapi

v. ZoneCollege Holbæk

Japansk Lifting

v. Dig i Centrum

VibroAkustisk Terapi

v. Multi vib

Bachs Blomsterremedier

v. Casu

Uddannelser

Uddannelser

2014

2015

2017

2017

2018

2018

2019

2019

2021

Under uddannelse

Stressrådgiver

v. BlueNerve

Kranio Sakral Terapi

v. ZoneCollege Holbæk

Japansk Lifting

v. Dig i Centrum

VibroAkustisk Terapi

v. Multi vib

Bachs Blomsterremedier

v. Casu

En rideulykke viste mig vejen til indre ro

Tina træner med hesten
Tina med hest

Op på hesten igen

Det hele startede i isvinteren i 2010, hvor man kunne gå på søen fra Tuse næs og helt ind til Holbæk? I den vinter var jeg ude for en rideulykke, hvor min hest blev så forskrækkede, at den smed mig af. Som gammel ridepige så lever jeg efter “op på hesten igen”, så det gjorde jeg. Hvad jeg ikke vidste var, at mit fald havde været så voldsomt, at jeg havde indre blødninger uden for bughulen. Jeg fik først ondt, da jeg kom hjem, men der fik jeg også rigtig ondt. Jeg måtte kravle op på 1. salen, hvilket jeg fortrød, da jeg skulle tisse, så jeg måtte kravle ned igen. Smerterne var uudholdelige, og da jeg endelig kom på toilettet, så stod det mig klart, at den var helt galt, da jeg tissede blod. Jeg kaldte på min mand, som omgående ringede 112. Ambulancen kom med fuld udrykning, og jeg blev indlagt i 14 dage med tæt kontakt til Riget.

Det første frø begyndte at spire

Da jeg efter 3 mdr endelig kunne begynde at bevæge mig lidt igen, så jeg en annonce om noget healing. Jeg blev kørt derud ,og da jeg skulle hjem spurgte jeg ind til, hvad det var healingen kunne, da jeg havde mærket det meget tydeligt. Han kiggede undrende på mig, og svarede at han ikke helt forstod, hvad jeg mente, da mine egne evner var langt over hans? Jeg tænkte at han var lidt småskør, men dette gentog sig igen senere på året, da jeg opsøgte en anden healer. Vedkommende sagde ligeledes, at han ikke kunne lære mig noget, da jeg var på et højere niveau. Jeg tænkte at de var fulde af fis, men alligevel blev jeg nysgerrig, så jeg lavede en Facebook opslag, hvor jeg tilbød gratis healing. Jeg fik rigtig mange på briksen og jeg fandt ud af, at jeg kunne fornemme folks smerter. Jeg kunne fortælle dem hvor de havde ondt, uden noget kendskab til dem. Det første frø var begyndt, at spire i rejsen mod, at blive alternativ behandler. 

Skrivebordet blev skiftet ud med en briks

Jeg har altid interesseret mig for den holistiske tilgang til mennesker, men bestemt også til dyrene. Jeg tror på, at hvis mennesket blev bedre til, at leve i ét med naturen, så ville vi have langt færre sygdomme, smerter og psykiske lidelser.  Lige siden min smukke datter kom til verden, så har jeg haft problemer med hele systemet. Jeg er blevet opgivet af flere statsautoriseret behandlere, der ikke kunne afhjælpe mine smerter. Men så en dag mødte jeg en kranio sakral terapeut, der gav mig en behandling, der virkelig rykkede. Mine smerter aftog  i takt med, at jeg fik flere behandlinger. Jeg tog beslutningen om, at skifte skrivebordet ud med en briks Jeg ville også give andre den livskvalitet jeg havde fået tilbage. Så jeg tog i 2015 den 2-årige Kranio Sakral Terapi uddannelse til mennesker og hest – og jeg har aldrig fortrudt det 1. sek! Sidenhen er flere uddannelser og kurser kommet til.

En rideulykke viste mig vejen til indre ro

Tina træner med hesten

Op på hesten igen

Det hele startede i isvinteren i 2010, hvor man kunne gå på søen fra Tuse næs og helt ind til Holbæk? I den vinter var jeg ude for en rideulykke, hvor min hest blev så forskrækkede, at den smed mig af. Som gammel ridepige så lever jeg efter “op på hesten igen”, så det gjorde jeg. Hvad jeg ikke vidste var, at mit fald havde været så voldsomt, at jeg havde indre blødninger uden for bughulen. Jeg fik først ondt, da jeg kom hjem, men der fik jeg også rigtig ondt. Jeg måtte kravle op på 1. salen, hvilket jeg fortrød, da jeg skulle tisse, så jeg måtte kravle ned igen. Smerterne var uudholdelige, og da jeg endelig kom på toilettet, så stod det mig klart, at den var helt galt, da jeg tissede blod. Jeg kaldte på min mand, som omgående ringede 112. Ambulancen kom med fuld udrykning, og jeg blev indlagt i 14 dage med tæt kontakt til Riget.

Det første frø begyndte at spire

Da jeg efter 3 mdr endelig kunne begynde at bevæge mig lidt igen, så jeg en annonce om noget healing. Jeg blev kørt derud ,og da jeg skulle hjem spurgte jeg ind til, hvad det var healingen kunne, da jeg havde mærket det meget tydeligt. Han kiggede undrende på mig, og svarede at han ikke helt forstod, hvad jeg mente, da mine egne evner var langt over hans? Jeg tænkte at han var lidt småskør, men dette gentog sig igen senere på året, da jeg opsøgte en anden healer. Vedkommende sagde ligeledes, at han ikke kunne lære mig noget, da jeg var på et højere niveau. Jeg tænkte at de var fulde af fis, men alligevel blev jeg nysgerrig, så jeg lavede en Facebook opslag, hvor jeg tilbød gratis healing. Jeg fik rigtig mange på briksen og jeg fandt ud af, at jeg kunne fornemme folks smerter. Jeg kunne fortælle dem hvor de havde ondt, uden noget kendskab til dem. Det første frø var begyndt, at spire i rejsen mod, at blive alternativ behandler. 

Skrivebordet blev skiftet ud med en briks

Jeg har altid interesseret mig for den holistiske tilgang til mennesker, men bestemt også til dyrene. Jeg tror på, at hvis mennesket blev bedre til, at leve i ét med naturen, så ville vi have langt færre sygdomme, smerter og psykiske lidelser.  Lige siden min smukke datter kom til verden, så har jeg haft problemer med hele systemet. Jeg er blevet opgivet af flere statsautoriseret behandlere, der ikke kunne afhjælpe mine smerter. Men så en dag mødte jeg en kranio sakral terapeut, der gav mig en behandling, der virkelig rykkede. Mine smerter aftog  i takt med, at jeg fik flere behandlinger. Jeg tog beslutningen om, at skifte skrivebordet ud med en briks Jeg ville også give andre den livskvalitet jeg havde fået tilbage. Så jeg tog i 2015 den 2-årige Kranio Sakral Terapi uddannelse til mennesker og hest – og jeg har aldrig fortrudt det 1. sek! Sidenhen er flere uddannelser og kurser kommet til.