Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en effektiv behandling baseret på blide tryk på knoglerne i kraniet, ansigtet, rygsøjlen og korsbenet. Det påvirker kroppens knogler, muskler og nervesystem, som hjælper kroppen til, at kunne arbejde hen imod en naturlig balance. Behandlingen er derfor også velegnet til babyer, særligt sensitive og mennesker med lav smertetærskel.

Om behandlingen

Selve behandlingen foregår, hvor du ligger fuldt påklædt på en briks og jeg løsner de blokeringer din krop måtte have. Jeg lægger mine hænder på dit kranie (Kranio) og dit korsben (Sakral) og derigennem finder og løsner jeg de blokeringer der måtte være i din krop.

Kranio Sakral Terapi

Hvad er Kranio Sakral Terapi godt for?

Kranio Sakral Terapi er en blid behandling, der er velegnet til alt lige fra lette til intense muskelspændinger, stress og til dig, der gerne vil forkæle dig selv med en luksus behandling.

Jeg har især god erfaring med behandlingen, hvis du har følgende udfordringer: 

 • Hovedpine og migræne
 • Piskesmæld
 • Choktilstand
 • Stress symptomer
 • Muskelspændinger
 • Ryg- og nakkesmerter
 • Bækkenløsning

Derudover er KST også godt til:

 • Mave/tarm udfordringer
 • Kolik
 • Spændt bindevæv
 • Menstrationssmerter
 • Hjernerystelse
 • Koncentrationsbesvær
 • Generelle ledsmerter og stivhed
 • Løsne gammelt arvæv
 • Uro

Hvorfor vælge Kranio Sakral Terapi?

Kranio Sakral Terapi (KST) er en blid og effektiv behandling, der stimulerer centralnervesystemet. Det betyder også, at behandlingen ikke bare er smertereducerende, men den sænker også kroppens kortisolniveau som er vores stresshormon. Jeg bruger ofte KST som et del af et stressbehandlingsforløb

Fordi behandlingen er så mild, så kan den udføres på selv de mest sensitive mennesker, herunder børn og mennesker med fibromyalgi med positiv respons.

Hvem kan få Kranio Sakral Terapi?

Jeg er uddannet til at måtte give KST til babyer/børn, voksne og heste.

Behandlingen er velegnet til alle, uanset fysisk eller psykisk tilstand.

Hvilke bivirkninger kan du få?

Efter endt behandling er det ikke unormalt, at opleve nogle af disse symptomer:

 • Velbehag
 • Afslappethed
 • Træthed
 • Øget vandladning eller tarmfunktion
 • Tørst
 • Hovedpine (drik mere vand)
 • Opblussen af gamle symptomer
 • Humørsvingninger

Symptomerne er forbigående og forsvinder i løbet af nogle timer. I sjældne tilfælde kan de vare mere end 24 timer.

Hvad koster Kranio Sakral Terapi?

Prisen på Kranio Sakral Terapi er 595,- for 50 min og 355,- for 25min.

Du kan få en gratis behandling, når du køber et forløb med 5 behandlinger.

Det handler kun om dig

Før Behandlingen

Når du kommer til din behandling, så er klinikken gjort klar specielt til dig. Her er kun én klient ad gangen, så du har min fulde opmærksomhed mens du er her.

Under Behandlingen

Når du har lagt dig til rette, og du er klar til, at modtage behandlingen vil jeg lade dig slappe fuldkommen af. Jeg vil undlade at forstyrre din ro med samtale, medmindre at du ønsker det eller, at det er nødvendigt for behandlingen. 

Efter Behandlingen

Når din behandling er færdig vil jeg give dig besked og jeg forlader rummet i ca. 10 minutter, så du har god tid til at vågne og komme i tøjet igen.  Der står vand og frugt klar til dig som du frit kan tage af.

Det handler kun om dig

Før Behandlingen

Når du kommer til din behandling, så er klinikken gjort klar specielt til dig. Her er kun én klient ad gangen, så du har min fulde opmærksomhed mens du er her.

Tina giver KST

Under Behandlingen

Når du har lagt dig til rette, og du er klar til, at modtage behandlingen vil jeg lade dig slappe fuldkommen af. Jeg vil undlade at forstyrre din ro med samtale, medmindre at du ønsker det eller, at det er nødvendigt for behandlingen. 

Efter Behandlingen

Når din behandling er færdig vil jeg give dig besked og jeg forlader rummet i ca. 10 minutter, så du har god tid til at vågne og komme i tøjet igen.  Der står vand og frugt klar til dig som du frit kan tage af.

Portræt af Tina

Book en tid

Du kan vælge at booke en tid direkte i mit online booking system, og ellers kan du ringe, og eller sende mig en sms på 60 24 97 60.

Book en tid

Du kan vælge at booke en tid direkte i mit online booking system, og ellers kan du ringe, og eller sende mig en sms på 60 24 97 60.