Kost vejledning

Lækker sund mad

Uanset om du ønsker et vægttab eller ej. Så er vejen, til et stabilt energiniveau og overskud i hverdagen, at få god og nærende kost. Du bliver nemlig hvad du spiser – og nej, du bliver ikke til en grøntsag – det lover jeg.

 

Om kostvejledning

Ordene kostvejledning og vægttab kommer med mange blandet følelser. Mange har forsøgt utallige slankekure, og bare ordet slankekur giver kuldegysninger. Vi skal ud i en permanent livsstilomlægning – der holder.

Vi skal arbejde med årsagerne til det manglende vægttab, så får vi stoppet den yoyovægt engang for alle. 

Hos mig får du et skræddersyede vægttabsforløb inkl. personlig kostplan som vi justerer løbende for, at du kan bibeholde motivationen og lysten til et varigt vægttab.

Alt kommer til at foregå i dit tempo!

Kostvejledning

Hvad kan jeg bruge kostvejledning til?

Kostvejledning handler i høj grad om motivation. Jeg har med min baggrund som stress rådgiver en stor værktøjskasse, så du kan bibeholde motivationen under hele forløbet. Det er nemt for mig, at lave dig en kost- og evt. motionsplan, men det er dig, der skal udføre det hårde arbejde. Derfor skal vi to samarbejde. Du skal være ærlig i dit forløb, hvis du vil af med elevatorvægten, og komme de overflødige kilo til livs en gang for alle.

Hvad kan jeg få ud af kostvejledning?

Jeg kan give dig alle de værktøjer der skal til, for at du kan få et varigt vægttab uden, at du skal være sulten.

Hvis du har nogle skånehensyn?

Husk at fortælle mig, hvis du har nogle allergier eller ting som du gerne vil undgå i din kost. Så laver jeg en plan ud fra de ønsker og behov.

Hvilke bivirkninger kan du få?

Den absolut værste bivirkning du vil få er, når dit vægttab går i stå! og det vil det, og her sætter vi ind med tungeskyts, så du ikke mister motivationen.

Den absolut bedste bivirkning er, når du mærker hvordan du bliver fyldt med energi og overskud.

Derudover er det ikke unormalt at ens afføring/urin skifter farve/konsistens og lugt i en periode. Lidt ekstra tarmgas er heller ikke ualmindeligt.

Det er især vigtigt at få drukket rigeligt med vand – helst 2 liter om dagen. Hvis du har svært ved det, så trapper vi vandindtaget langsomt op. Alt kommer til at foregå i dit tempo!

Hvad koster kostvejledning?

Du kan se mine priser og booke din første Kostvejledning her

Portræt af Tina

Book en tid

Du kan vælge at booke en tid direkte i mit online booking system, og ellers kan du ringe, og eller sende mig en sms på 60 24 97 60.

Book en tid

Du kan vælge at booke en tid direkte i mit online booking system, og ellers kan du ringe, og eller sende mig en sms på 60 24 97 60.