Bachs  blomsterremedier

Dråber, der blir hældt ud på en hånd

Bachs blomsterremedier en naturlig vej til sundhed på alle planer. Bachs blomsterremedier arbejder med et holistisk syn på sundhed – hvis du vil leve sundt, er det vigtigt at behandle krop og sind inden ubalancen sætter sig.

 

Om remedierne

Jeg laver dig en blanding med de rigtige bachs blomsterremedier, der passer til de ubalancer der er nu og her. Ofte når man får en behandling, åbnes der op for andre ting, som sindet har lagt i dvale. Hvis disse ting samtidig bliver bearbejdet eller behandlet har kroppen lettere ved restituering.

Bachs Blomsterremedier

Hvorfor vælge Bachs Blomsterremedier?

Bachs Blomsterremedier afhjælper blokeringer i sindet ved hjælp af planternes energier. Det er især effektivt til, at forløse gamle traumer og hjælpe dig med, at komme af med uhensigtigsmæssige handlemønstrer.

Hvem kan få Bachs Blomsterremedier?

Behandlingen er velegnet til alle – også folk med allergi.

Hvilken virkning har Bachs Blomsterremedier?

Bach Blomsterremedier er et healing-system, baseret på planteenergier, der afbalancerer dine følelser, og du vil føle dig mere som dig selv.

Søg læge hvis du er syg.

Blomsterremedierne er ikke skabt til at helbrede sygdom, men kun lavet til at bringe negative følelser og karaktertræk i balance.
Bach’s blomsterremedier behandler kun dine følelser med planteenergiernes evne til at afbalancere sindet og visse adfærdstræk. Du kan nemmere bare være “dig selv”, når du får bach dråber.

Hvilke bivirkninger kan du få?

Du vil opleve at når dråberne virker, så vil der kommer nogle følelser op til overfladen. Det kan godt give lidt humørsvingninger, og du kan også blive rigtig ked af det.
Her skal du mærke efter i dig selv, og bare lade følelserne kommer, for sådan vil du få mest ud af remedierne.

Der er ingen kendte bivirkninger.

    Portræt af Tina

    Book en tid

    Du kan vælge at booke en tid direkte i mit online booking system, og ellers kan du ringe, og eller sende mig en sms på 60 24 97 60.

    Book en tid

    Du kan vælge at booke en tid direkte i mit online booking system, og ellers kan du ringe, og eller sende mig en sms på 60 24 97 60.